Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Universal Bank отримав найвищий кредитний рейтинг uaAA

 

12 вересня рейтинговим агентством «Кредит-Рейтинг» присвоєно Universal Bank найвищий довготривалий кредитний рейтинг в Україні з відміткою «uaAA», джерелом інформації являються опубліковані дані на сайті агентства. Серед українських банків Universal Bank другим в Україні отримав таку високу відмітку в національному рейтингу.
 
 
 
Високий рівень рейтингу являється для Universal Bank фактором благонадійності, перспективи та гарантує захищеність вкладів клієнтів. Universal Bank демонструє високі темпи розвитку, і дана експертиза сприяє підтримці кредитоспроможності банку та зниженню банківських ризиків на українському ринку.
 
 
 
«Незалежна оцінка нашої роботи та присвоєння високої відмітки в рейтингу свідчить про стабільність банку як учасника фінансового ринку, так і гаранту надійності для своїх клієнтів», - повідомив Мілтіадіс Папаніколаоу, Голова Правління Універсал Банк.
 
 
 
Незалежна експертна оцінка фінансових показників Universal Bank та присвоєний рейтинг дозволить банку укріпити взаємовідносини з усіма типами контрагентів, надає підстави виділити себе серед конкурентів та привернути увагу інвесторів, комуніціювати високу фінансову репутацію банку та Групи Євробанк ЕФГ.
 
 
 
З цього моменту Universal Bank, як банк з найвищою оцінкою рейтингу (uaAA), отримав можливість правомірно оголосити клієнтам, інвесторам та партнерам про свою кредитоспроможність.