Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

З розстрочкою від monobank I Universal Bank мрії стають реальністю!

Для того, щоб розгортати подарунки біля ялинки та обмінюватись теплими вітаннями, треба їх придбати. А до новорічних свят вже обмаль часу. До того ж, коштів на численні подарунки для близьких та друзів часто не вистачає.

Universal Bank знає, як перетворити клопоти на приємні відчуття — скористатися розстрочкою від monobank! Звісно, ви хочете придбати подарунки, техніку в дім, новий гаджет. Проте виплата повної вартості подарунків б’є по гаманцю.

А тепер уявіть, що у вас є ідеальна розстрочка. Ви можете потурбуватись про всіх і одразу. При цьому відчуваєте себе впевнено та комфортно за будь-яких умов: 

  • миттєве оформлення прямо у додатку;
  • доступні покупки в будь-яких звичайних та інтернет-магазинах світу;
  • жодних прихованих комісій;
  • можливість обрати зручну кількість платежів;
  • просте поповнення картки — переказ з іншої картки або в мережі терміналів.

Мріяли про стильний новенький смартфон? Тепер він у вас в кишені, з якісними фото та безмежним зв’язком. Все, що потрібно зробити — повідомити про бажання оформити розстрочку в додатку. А також обрати бажану кількість платежів, щоб було зручно сплачувати.

Але ми надаємо ще більше можливостей з крутою розстрочкою від monobank! Якщо ви погарячкували та сплатили всю вартість телевізору, є можливість це виправити. Просто переведіть свою покупку в розстрочку в додатку — витрачені кошти миттєво прямо у додатку повернуться в повному обсязі на карту.

Не відмовляйте собі ні в чому. А для дітей та рідних станьте добрим чарівником, що виконує мрії в День Святого Миколая, новорічні свята або просто так. То оформіть розстрочку прямо зараз! Якщо ви досі не з нами, приєднуйтесь —  www.monobank.com.ua/get