Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

«Universal Bank» збільшив капітал на 40 мільйонів доларів США

        
ВАТ «Універсал Банк» отримав субординований кредит у розмірі 40 млн. доларів США. Даний кредит надано міжнародною фінансовою групою EFG Group на 10 років з виплатою раз на квартал за 3-х місячною відсотковою ставкою LIBOR.
 
Рішенням комісії НБУ від 10 червня 2008 року Universal Bank отримав дозвіл на зарахування даного кредиту до капіталу банку на умовах субординованого боргу. Подібне залучення іноземних інвестицій укріпить позиції банку на внутрішньому ринку, а також сприятиме подальшому динамічному розвитку Universal Bank в умовах конкурентного середовища.
 
Ситуацію прокоментував Голова Правління ВАТ «Універсал Банк» Мілтіадіс Папаніколаоу: «Для наших клієнтів ми є відкритим банком, якому можна довіряти. Universal Bank прагне забезпечити оптимальні умови кредитування своїх клієнтів. Ми вважаємо, що прийняте рішення НБУ сприятиме укріпленню наших позицій, а також покращить нормативи банку».
Залучення іноземного капіталу дає можливість Universal Bank знизити потенційну кількість фінансових ризиків і таким чином забезпечити своїм клієнтам надійне та якісне обслуговування, що є основоположним фактором роботи Universal Bank.