Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Universal Bank пропонує нові депозитні продукти для пенсіонерів

З серпня 2008 року Universal Bank розширив спектр пропозицій по депозитним програмам. Universal Bank запровадив нові депозитні продукти для пенсіонерів в гривні та іноземній валюті з метою створення найбільш вигідних умов для збільшення заощаджень клієнтів.

Перевагою цих продуктів для пенсіонерів, серед інших депозитних програм Банку, є підвищена ставка. Пенсіонерам пропонуються як короткострокові депозитні програми, так і довгострокові. Відсотки за даними продуктами можна отримувати на власний вибір в кінці строку, щомісячно, або вкладати їх знову.

Мінімальна сума депозиту в національній валюті складає 500 грн, в іноземній - 100 доларів США, або євро.

На думку Ігоря Дорошенко, Члена Правління Universal Bank, впровадження нових депозитних продуктів для пенсіонерів є важливим етапом у розвитку роботи з клієнтами банку. «Ми усвідомлюємо свою відповідальність перед суспільством, в якому живемо та працюємо. Сьогодні пенсіонери – одна з найменш захищених категорій населення, тому Universal Bank допомагає їм зберегти свої вклади та отримати максимальний дохід, пропонуючи зручний та вигідний продукт», - коментує Ігор Дорошенко.