Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Universal Bank подолав поріг в 1 млрд. грн.

Об´єм сукупного кредитного портфелю Universal Bank нестримно зростає і, за  останніми даними, портфель кредитів фізичних осіб подолав поріг в 1 млрд. гривень. Раніше, в цьому кварталі, даних показників досягнув портфель іпотечного кредитування і кредитів, виданих малому та середньому бізнесу.
 
Такої динаміки росту кредитного портфелю фізичних осіб  Universal Bank вдалося досягти завдяки різноманітності та привабливості продуктів, що надає банк, розвитку мережі відділень банку по всій території України. За останніми даними мережа нараховує 141 відділення. Сьогодні банк пропонує широкий спектр кредитних програм для приватних осіб, умови яких є одними з найбільш вигідних на ринку.
 
«Стрімка динаміка розвитку Universal Bank обумовлена активним зростанням кількості клієнтів, що стало можливим завдяки пропозиціям по кредитуванню споживачів і високій якості послуг, що надає банк. Це велике досягнення для нас і відмінний показник нашої роботи. У наших найближчих планах -  пропонувати споживачам цікаві інноваційні програми, аби досягати збільшення показників активів банку», - відзначив Дімітріос Товіл, Член правління, Директор департаменту роздрібного кредитування.
 
За перший рік роботи рейтинг Universal Bank піднявся за даними Асоціації Українських Банків. З початку року на 1 липня 2008 року банк піднявся з 34-го на  29-е місце за структурою кредитно-інвестиційного портфелю та займає 34 місце за сумою власного капіталу банку.