Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Universal Bank підвищив ставки по депозитах

    
У Universal Bank набрали чинності нові підвищені процентні ставки по депозитах для фізичних осіб починаючи з середини травня 2008.
 
Ігор Дорошенко, Член правління ВАТ «Універсал Банк» прокоментував рішення банку: «Керівництвом банку було ухвалено рішення про підвищення процентних ставок по термінових депозитах у всіх валютах. Даний крок був продиктований прагненням банку захистити заощадження вкладників у чинних ринкових умовах. Ми вважаємо, що це сприятиме побудові довгострокових, надійних відносин з клієнтами, що є стратегічним завданням банку». 
 
Депозити з високими ставками зацікавлять, у першу чергу, приватних вкладників, які цінують не тільки високий дохід, але й надійність банку.
 
По термінових депозитах на рік і 2 дні процентна ставка складатиме до 17,50% залежно від суми внеску і грошової одиниці. 
 
Банк одним з перших на ринку підвищив процентну ставку для внесків у євро. Фізичні особи, при виплаті у кінці терміну депозиту зможуть отримати до 11,50%. 
 
Банк на вигідних умовах пропонує депозити на всі випадки життя: короткострокові, довгострокові, а також «Мегагнучкий» депозит, який дозволяє вкладникові вільно користуватися коштами на рахунку без втрати відсотків. 
 
Таким чином, банк планує залучити нових клієнтів і запропонувати українцям вигідні умови для прибуткового вкладення грошей.