Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Терміновий “апгрейд” депозиту від Universal Bank

Терміновий “апгрейд” депозиту від Universal Bank

 

Швидкість змін на фінансовому ринку підштовхує банкірів до збільшення інтенсивності їх рішень: швидко впроваджуються нові ідеї, клієнтів залучають ексклюзивними рішеннями, і т.д. Банки бажають відрізнятися один від одного, і за рахунок унікальності знаходити лояльність своєї цільової аудиторії.

Universal Bank не став винятком з правил. У банку переглянули властивості продукту "Строковий депозит", і повернулися з його оновленими перевагами.

На перший погляд

Уважний читач звернув увагу на те, що тепер “Строковий депозит” можна поповнювати. Це одне з головних переваг для клієнта, які не можна ігнорувати. Вкладник отримує можливість "зафіксувати ставку", яка діє в даний момент, а в подальшому поповнювати депозит протягом всього періоду на будь-яку суму.

Вибір є

 Банк надає клієнту можливість вибрати валюту вкладу: гривня, долар або євро. Якщо взяти до уваги цю властивість і поєднати з попереднім перевагою, то можна помітити вигідну зв'язку: оформивши валютний депозит на рік, клієнт може "застовпити" за собою ставку в 4-5% на весь період.

Оцініть привілеї на смак

 Клієнту, який оформив "Строковий депозит з поповненням" в Universal Bank, надається картка високого рівня - Visa Platinum, за допомогою якої він зможе:

 ● отримувати знижки в магазинах-партнерах Visa;

● безкоштовно * відвідувати бізнес-зали понад 1000 аеропортів по всьому світу;

● знімати % по депозиту у валюті вкладу, і багато іншого.

 * Безкоштовно 2 рази в рік, наступне відвідування для клієнта буде коштувати 27 $. Детальніше: https://bit.ly/2R0wx8L

"Вишенька на торті"

Найбільша перевага даного вкладу полягає в тому, що клієнт, який оформив цей депозит на 6 або 12 місяців, бере участь в акції, в якій є можливість виграти гарантований приз: процентну надбавку до депозиту до 5%, або подарунок - дорожню валізу, рюкзак для ноутбука, портативну колонку та інші цінні подарунки.

 По завершенні акції, відбудеться розіграш головного призу: вкладники від 300 тисяч гривень в еквіваленті отримають можливість виграти телевізор діагоналлю 50 дюймів. Такий подарунок напередодні Нового року точно надасть масу позитивних емоцій його власнику.

Зареєструватися в акції можна за посиланням: https://www.universalbank.com.ua/lottery

Ось такий цікавий продукт стартував в банку з 1 жовтня.

І нехай у ці прохолодні осінні дні вас гріє теплий і надійний депозит в Universal Bank.