Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Співробітники Universal Bank надали допомогу постраждалим від стихії областям Західної України

Співробітники головного офісу Universal Bank ініціювали збір коштів на підтримку мешканців затоплених областей та завдяки власним внескам змогли зібрати більше 27 000 гривень.
 
У партнерстві з іншими організаціями в комітеті «Карпати. Повінь. SOS. 2008» від імені співробітників Банк перерахував кошти до Фонду «Український Світанок». Комітет створений заради підтримки постраждалого від повені населення Західної України.
Грошова допомога в повному обсязі буде передана мешканцям постраждалих від стихії регіонів та допоможе їм повернутися до нормального життя.
 
«Відновлення постраждалих міст і селищ Західної України буде важким та тривалим. Окрім підтримки держави та органів влади на місцях, бажання допомогти об’єднало велику кількість українських і закордонних громадських, комерційних та релігійних організацій. Але для вирішення всіх проблем постраждалих регіонів необхідні чималі кошти, тому ми не могли залишитись осторонь цієї жахливої біди. Співробітники нашого банку об’єднались та проявили соціальну ініціативу, активно провівши внутрішній збір коштів», - прокоментувала Керівник проекту, Директор по роботі з персоналом Universal Bank, Костюченко Тетяна.