Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Шановні клієнти та партнери, вітаємо Вас на сайті Universal Bank!

Universal Bank працює на ринку України з 1994 року. З 2006 року Банк входить до групи Eurobank EFG Group, європейської банківської групи, загальні активи якої за підсумками 2010 фінансового року становлять 87,2 млрд. євро.
 
Група має більш ніж 22500 співробітників і реалізує свої продукти та послуги як через власну мережу, що налічує 1 600 відділень та точок продажів, так і через альтернативні канали дистрибуції. Eurobank EFG Group представлена в Греції, Болгарії, Сербії, Румунії, Туреччині, Польщі, Україні, Великобританії, Люксембурзі та на Кіпрі. Група є членом міжнародної банківської групи EFG Grouр, яка представлена у 40 країнах світу.
 
Eurobank EFG Group має високі рейтингові показники, які демонструють її фінансову спроможність, що підтверджено такими авторитетними рейтинговими агенціями як Standard & Poor’s, Fitch та Moody’s. Більш детально про Eurobank EFG Group можна дізнатися на офіційному сайті: www.eurobank.gr
 
Universal Bank має стійкий власний капітал та розвинену мережу відділень. Станом на 01.01.2011 р. статутний капітал Банку складає 1,141 млрд грн.. На сьогоднішній день за розміром капіталу Universal Bank входить до ТОП – 26 банків України (www.bank.gov.ua).
 
Universal Bank є членом Фонду гарантування вкладів фізичних осіб і за оцінкою «Кредит-Рейтинг» має найвищий рейтинг надійності банківських вкладів з відміткою «5». Дізнатися більше про відзнаки та нагороди Universal Bank можна на сторінці «Наші досягнення»