Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Активи Universal Bank по завершенню півріччя виросли вдвічі

За результатами перших шести місяців поточного року Universal Bank продемонстрував значне зростання фінансових показників.

У порівнянні з показниками на початок цього року, активи банку за перше півріччя збільшились майже в 2 рази і склали 5 484,9 млн. грн.

Зростання активів зумовлено збільшенням кредитного портфелю, який на початок липня склав 4368,8 млн. грн. та за пів року збільшився вдвічі згідно фінансового звіту банку. Таким чином кредитний портфель юридичних осіб склав 1088,6 млн. грн., фізичних осіб – 3280,1 млн. грн.

Збільшення обсягів активних операцій банку пов’язане, перш за все, з залученням нових клієнтів банку, динамічним розвитком мережі відділень в усіх регіонах України, збільшенням депозитного портфеля, а також із удосконаленням банківських продуктів та послуг.

Universal Bank продемонстрував стрімке зростання за всіма фінансовими показниками за період січень – червень 2008 року. Так, зобов’язання банку за окреслений період збільшились в два рази. Зобов’язання по коштам фізичних осіб збільшились у 2,2 рази, юридичних осіб – у 2,1.

Власний капітал Universal Bank за перше півріччя 2008 року суттєво не змінився і склав 517,0 млн. грн., однак банк здійснює збільшення статутного капіталу на 350 млн. грн. у другому півріччі поточного року.