Клієнти банку переслідують різні цілі при внесенні депозиту на свій рахунок. Банківський вклад ділиться на три основні категорії:

  1. До вимоги. Найнижча ставка, але є можливість дострокового використання коштів в будь-який період;
  2. Терміновий. Максимальна ставка, з лімітом на зняття та поповнення, оформляється на фіксований період;
  3. Зміни строкових вкладів. Дають можливість здійснювати поповнення, неповне повернення грошових коштів. У порівнянні зі строковими вкладами процентна ставка нижче.

Щоб отримати максимальну вигоду від внесеного депозиту, залежно від мети, необхідно розбиратися в умовах, які притаманні кожному з варіантів.

Перед тим, як відкрити і вивчити записи в договорі, вибираючи кращі параметри депозиту, зверніть увагу на пункти, перераховані нижче:

  1. Процентна ставка. Звертайте увагу на процентну ставку, але в той же час банк повинен бути учасником "Фонду гарантування вкладів";
  2. Надійність банку. Безпека вашої банківської структури, яка розташована на території України, можна підтвердити, знайшовши її в рейтинговому списку профільних українських ЗМІ;
  3. Гнучкість і різноманіття умов кожної з програм;
  4. Схильність до клієнта під час надання онлайн (відповідні бонуси і переваги) або оффлайн послуг. На цей показник впливає, наприклад, розміщення відділень відносно вашого будинку або роботи, якість обробки питань від клієнтів технічною підтримкою, максимально зрозумілий при використанні мобільний додаток (супутні бонуси і переваги) та інше;
  5. Відгуки залучених клієнтів.


Основною спрямованістю нашого універсального банку для фізичних і юридичних осіб є високоякісний сервіс українського бізнесу, так як наші умови депозитів максимально для цього підходять.